Načini plaćanja i dostava

NAČINI PLAĆANJA

Izražene cijene u EUR uz protuvrijednost u HRK uključuju PDV (VAT) i jednake su za sve vrste plaćanja.

Za Vašu sigurnost i optimalno iskustvo kupovine pripremili smo sljedeće 3 vrste plaćanja:

 

1. Plaćanje karticama

Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem sigurnog i naprednog WSPay (Payments Service Provider) sustava.

Na našem web shop-u imate omogućeno jednokratno plaćanje putem Mastercard, Maestro i VISA kartica.

Plaćanje na rate:

    1. ZAGREBAČKA BANKA do 24 rate

  • putem MasterCard, Visa i Visa Debit

     2. PBZ do 6 rata

  • ​​​​​​​​​​​​​​putem Visa Premium, Visa Inspire, Maestro i MasterCard

* Minimalni iznos za obročno plaćanje je 13,00 eura / 100,00 kn, a maximalni 8.000,00 eura / 60.000,00 kn.

Jednokratno plaćanje karticama

Plaćanje je moguće izvršiti karticama MasterCard, Maestro, VISA, Diners.

 

2. Bankovna transakcija

Plaćanje bankovnom transakcijom vrši se uplatom na račun tvrtke Liber Media d.o.o.

Podatke za uplatu dobit ćete prilikom odabira ove vrste plaćanja. Uplata se može izvršiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom.

Podaci za uplatu na transakcijski račun su:
Liber media d.o.o.
Ulica Davorina Bazjanca 17, Zadar, 23000
PBZ - PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d.
IBAN: HR2123400091110659066
OIB: 08246617323
SWIFT: PBZGHR2X
Poziv na broj: 99 - broj narudžbe

Vaša narudžba će biti isporučena kada uplata sjedne na naš račun.

 

3. Plaćanje pouzećem 

Plaćanje pouzećem omogućuje Vam da narudžbe platite prilikom same dostave tek kada proizvod bude pred Vama. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Naručene proizvode isporučujemo putem GLS distribucije (General Logistics Systems Croatia d.o.o.) te Overseas Express-om (vrijedi samo za otoke).

 

Visoki stupanj sigurnosti prilikom plaćanja

Liber media d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

 

DOSTAVA

Dostava se vrši na području Hrvatske.

 

Trošak dostave

Cijena dostave iznosi 5 €/ 37,70 kn za iznos narudžbe do 40 € / 301,38 kuna. Navedena cijena vrijedi za dostavu unutar Republike Hrvatske.

 

Besplatna dostava

Isporuku na vašu adresu obavlja kurirska služba Overseas Express ili GLS (pošiljke plaćene puzećem, karticom ili virmanom).

Dostava za sve narudžbe iznad  40 € / 301,38 kuna je besplatna.

 

Proces i vrijeme dostave

Dostavu izvršava ugovorni partner GLS ili Overseas Express (isključivo za otoke)

Uobičajeno vrijeme dostave za područje Hrvatske je u roku od 1-2 radna dana. Navedeni rok dostave računa se od trenutka kada je primljena uplata, osim u slučaju odabira plaćanja pouzećem. Rok isporuke za otočna i manja mjesta ovisi o posebnom rasporedu vožnje dostavnih službi..

Svi proizvodi bit će zaštićeni i zapakirani u kvalitetnu transportnu ambalažu tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Za moguće kašnjenje zbog netočne ili nepotpune adrese primatelja ili zbog zastoja u prometu Liber Media d.o.o. ne može snositi odgovornost.

U rok isporuke uključen je dan obrade narudžbe, vrijeme potrebno za kompletiranje i pakiranje narudžbe te isporuku paketa od strane dostavne službe (otoci i manja mjesta imaju poseban red vožnje). Sve narudžbe pristigle radnim danom od 8 do 16 sati bit će obrađene istoga dana dok ćemo one pristigle izvan radnog vremena obraditi tijekom sutrašnjeg dana.

Narudžbe izvršene tijekom vikenda bit će obrađene u ponedjeljak, a narudžbe pristigle tijekom praznika obrađujemo prvog radnog dana.

Nakon otpreme Vaše narudžbe primit ćete e-mail poruku s brojem pošiljke i uputama za praćenje kako biste u svakom trenutku mogli provjeriti gdje se trenutno nalazi Vaš paket.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Potpisom Kupca na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vidljivih vanjskih oštećenja.

U slučaju da kupljeni proizvod nismo u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome ćemo Vas obavijestiti i dogovoriti eventualni novi rok isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora i povrat sredstava.

U slučaju bilo kakvih pitanja rado ćemo Vam pomoći. Slobodno nam se obratite na e-mail adresu: prodaja@liber-media.hr.