Dvostruka garderoba za četvero djece

Za prikaz cijena i slanje upita potrebna je registracija.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostupnost: Dostupno

ŠIFRA: 6512960K

Podaci o proizvodu

Dvostruka garderoba za četvero djece predstavlja praktično i kompaktno rješenje za opremanje dječjih vrtića. Ova garderoba ima manji i veći pretinac, oba opremljena dvostrukom kukom, što je idealno za male prostore.

U slučaju potrebe za dodatnim prostorom za odlaganje, umjesto dvostrukih kuka, moguće je postaviti rotirajuće kuke s tri kraka, pružajući više opcija za organizaciju odjeće i dodatne opreme.

Korpus garderobe izrađen je od čvrstog iverala, osiguravajući stabilnost i trajnost tijekom dugotrajne upotrebe u dječjem okruženju.

Vrata su pažljivo dizajnirana kako bi omogućila cirkulaciju zraka unutar garderobe te se prodaju zasebno. Također, kupci mogu odabrati različiti dizajn vrata prema svojim preferencijama i potrebama.

Dvostruka garderoba za četvero djece savršen je izbor za male prostore poput dječjih vrtića, pružajući funkcionalnost, praktičnost i estetski dizajn.

Boje

Garderoba je dostupna u natur boji. Vrata dolaze u 10 boja: bijeloj, narančastoj, žutoj, zelenoj, svijetlo zelenoj, plavoj, svijetlo plavoj, rozoj, maslinasto zelenoj i sivoj. Različiti dizajn vrata moguć je po izboru kupca. Za detaljne specifikacije ovog artikla pošaljite nam upit.

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju